Over ons

Wat leuk dat jij onze website vereert met een bezoekje. Allereerst natuurlijk van harte welkom. Jij bent ongetwijfeld op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het herinrichten van jouw tuin of een compleet landschap. Anders was jij natuurlijk nooit op onze website terechtgekomen. In dat geval ben jij hier aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen wij wat meer over onszelf en lichten wij toe wat we allemaal doen.

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van tuinen en landschappen. Ons team bestaat uit verschillende landschapsarchitecten met ruime ervaring. Zij weten precies hoe zij een ontwerp voor een tuin of landschap moeten maken en wat er allemaal bij komt kijken. Waarom jij ons in moet schakelen? Omdat wij altijd zorgen voor een perfect ontwerp. Zo’n ontwerp komt natuurlijk niet van het ene op het andere moment tot stand. Dit gaat stap voor stap. Wij doorlopen het ontwerpproces altijd samen met jou, waardoor wij samen tot een mooi eindresultaat komen.

Op deze website lees jij van alles. Zo gaan wij onder meer in op de verschillen tussen tuinieren en landschapsarchitectuur. Veel mensen denken dat dit hetzelfde is, maar dit is zeker niet het geval. Nadat het verschil is uitgelegd, gaan we in op de basisprincipes van landschapsarchitectuur. Aansluitend geven wij jou een aantal handige tips om ermee te beginnen en komen we met een drietal inspiraties op de proppen. We sluiten af met de beste planten voor in jouw voortuin, want ook het tuinaspect willen wij niet achterwege laten.

Wij wensen jou veel leesplezier en hopen dat jij wat wijzer wordt van de informatie die wij op deze site geven. Zoek jij nog een bedrijf om een ontwerp voor jouw tuin of landschap te maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.